fredag 22 oktober 2010

Aldrig bitter eller soffpotatis


Bittra manniskor som har ett sa trakigt liv att de maste lata sin egen tristess, som de sjalv valjer att leva i, forstora for andra manniskor. De sitter dar med sina feta rovar och bara ser sin chans att fa hugga och trycka ner nagon annan. For att de sjalva mar daligt.. For att de bara har sitt arbete att leva for och for att de tappat allt vad disciplin nagonsin hetat.
Att manniskor faktiskt ens har tid att bekymra sig om nagon annans tillvaro och vad de gor, hur de gor det och nar de valjer att gora det. Ja det forvanar mig att de inte istallet tar chansen att utnyttja den timmen som de om nagon borde utnyttja for att fa bort sina rumpor sa kanske de orkar mer.
Jag ar trott pa att tiga och trott pa att sitta dar och latsas att jag trivs och att jag brinner for det sa mycket sa att jag maste lyfta for andra var dag hur mycket jag jobbar och hur lange jag jobbar. Jag gar da klockan precis ar slagen och jag skams inte for det. Varfor skulle jag. Jag har ju ratt till det precis som alla andra och jag om nagon borde val i mitt yrke fa utnyttja det. Om man gor det sa kanske man gor ett battre jobb for att man orkar mer och for att man kanske kanner sig mer bekvam i sin kropp och darmed ocksa trivs man battre med annat i livet.
Sura kommentarer och blickar som sager att avundsjuka. Ja jag forstar att det tar emot att aka hem for att motionera nar man kanske inte gjort det de senaste 20 aren, men herregud manniskor. Gor nagot vettigt av er fritid och sitt inte bara dar hemma och vrak i er feta saser. Ut och trana, in och trana, gor lite situps och ta trappan istallet for hissen. Det finns manga satt att fa en god fysik pa, men jag kan saga att INGENTING kommer gratis. Du kan inte ta pa dig ett balte som vibrerar och tro att du ska fa magrutor. Du kan inte ata nagon pulverdryck vid namn Nutrilett och tro att du kommer bli slank av det. Du kanske forlorar vikt, men du kommer ga upp allt igen. Hur lata ar manniskor egentligen om man inte ser att det enda som hjalper ar en bra kost och motion. Svarare an sa ar det inte. Ja vi valjer sjalv hur vi lever vara liv, men ett ar sakert. Jag kommer aldrig att bli en sur och bitter tant.

Detta lever jag for just nu.
Veckans traningar.
Mandag jogging och styrke
Tisdag vila
Onsdag 11 km samt rekord pa milen, 4 min per km i snitt..
Torsdag backintervaller
Fredag aterhamtningspass
Lordag lopning 20 km ant spinning 60 samt styrke overkropp
Sondag vila.

Tva traningsveckor aterstar innan jag ska vila benen infor Ultraintervallerna som gar av stapeln kl 06 den 13 Nov.. 8 mil ar mitt mal! Jag langtar, langtar och langtar. Framforallt ska det bli sa spannande att se hur kroppen reagerar. Ar det benen eller flaset som lagger av forst.. ja jag vet inte och vagar inte spekulera.
Den som vantar pa nagot gott..

1 kommentar:

  1. Haha Jonna, har ngn trampat dig på tårna? :) Ja man kan bli förbluffad över folks val att intrigera och sprida negativ energi runt om sig. Fast jag tror inte att det nödvändigtvis har så mycket med träning rent generellt att göra. Det finns många stora r*vhål på vår jord, och många av dem är tom. elitidrottare.

    I vilket fall, skaka av sig är d bästa att försöka göra, fast inte alltid det lättaste. Har man ryggen fri kan man gå ifrån de människorna och försöka finna det bra ngnannanstans!
    KRAM

    SvaraRadera